Beszerelő műhelyek

Címek:

1037 Budapest, Bécsi út 258. 

1062 Budapest, Váci út 1-3.

Akár otthonába, munkahelyén, kímélve az idejét!

Kapcsolat

Tel.: 20/933-7705

E-mail : info@diamondlock.hu

váltózár motortérzár váltózárszervíz váltózárszerelés váltózár motortérzár váltózárszervíz váltózárszerelés

Cégadatok

Sky Info Kft.

1037 Budapest ,

Bojtár utca 36.

Adószám:12318201-2-13

 

váltózár, motortérzár, váltózár-szervíz, váltózár szerelés, váltózár, motortérzár, váltózár beszerelés,  motortér zár beszerelés, váltózáras, motortér záras,

Váltózárak

Váltózárak szerelését, beállítását, javítását, karbantartását is vállaljuk!

PARTNEREK

FACEBOOK

 

B-LOCK Plusz

B-LOCK Plus típusú elektromechanikus motortérzár a nyitókar és a motorháztetőzár közé a nyitóbowden megszakításával, a tartozékként szállított tartó konzol segítségével a doblemezre vagy a zárhídra van szerelve a típus adta lehetőségek szerint.

Az eszköz egy szabadonfutó szerkezet, ami a szabadonfutó elemeket alaphelyzetben összereteszelt állapotban tartja, tehát a motorháztető nyitható állapotban van. Az eszköz bekapcsolásakor a szerkezetbe épített kapcsoló áram alá kerül, és megszűnik a nyitókar és a motorháztető zár kényszerkapcsolata és a gépháztető nem nyitható. (Szimtech P04-P05)

Az eszköz zárása és nyitása proximity kulcsos (RFID) rendszerrel működik.

 

 

 

 

 

Működés

Zárás

Az utastérben elhelyezett antennához közelítsük a kódkulcsot, azt az egység érzékeli csipogó hangot ad majd az állapotjelző LED villogó piros fényre vált. Ezután a motortér nem nyitható, a gépkocsi nem indítható.

Nyitás

Az utastérben elhelyezett antennához közelítsük a kódkulcsot, azt az egység érzékeli csipogó hangot ad majd az állapotjelző LED villogó zöld fényre vált. Ezután a motortér nyitható, a gépkocsi indítható.

Komfort

Gyújtás ráadása, a gépkocsi elindítása után aktiválódik a rendszer, mely a motor leállítása után kb. 10másodperc elteltével automatikusan aktiválja magát bezárva a motorteret blokkolva az indítást.

 

 

 

 

 

Az eszközhöz 2db kulcs tartozik, ha bármelyik elvész vagy ellopják, törölhető a rendszerből helyére új kulcs programozható.

 

Hathatós védelem a gépháztető fémváza alá zárva, a motorelektronikával és más értékes alkatrésszel együtt. Független a gépkocsi saját védelmi rendszerétől a nehezebb támadhatóság jegyében. A proximity vezérlő rendszernek köszönhtően még nagyobb biztonságot képvisel és kényelmesebb a kezelhetősége is!

 

Beszerelési idő kb. 4 óra!

Kérje ajánlatunkat: info@diamondlock.hu

06-20-933-7705

Honlap készítés